Οι 7 βασικές ερωτήσεις σχετικά με την Πυθαγόρεια Αριθμολογία

Ο Πυθαγόρας δίδασκε ότι ο κάθε αριθμός φέρει τη δική του δόνηση, άρα και τη δική του δονητική επιρροή. Οι αριθμοί έτσι γίνονται η έκφραση της παγκόσμιας αλήθειας μέσα στο υλικό πεδίο.

 

1. Γιατί ήρθαμε στη Γη; Ήρθαμε τυχαία; Είμαστε τυχαίο προϊόν τυχαίας αλληλεπίδρασης σε ένα τυχαίο σύμπαν;

Η αριθμολογία απαντά ότι κάθε άνθρωπος είναι ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και ήρθε στη Γη για να εκπληρώσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο.

 

2. Ποιός έφτιαξε αυτό το σχέδιο;

Το σχέδιο της ψυχής έχει φτιαχτεί πριν την ενσάρκωση. Το έχει φτιάξει η ψυχή με τη βοήθεια των οδηγών της (μοίρες κλπ)

Λαμβάνονται υπόψη για τον καθορισμό του σχεδίου τα μαθήματα που έχει ήδη μάθει η ψυχή, οι εμπειρίες της και τί μαθήματα σχεδιάζει να μάθει σ’ αυτή την ενσάρκωση.

Σε όλα αυτά παίζει σημαντικό ρόλο και ο ΝΟΜΟΣ του ΑΝΤΙΠΕΠΟΝΘΟΤΟΣ (κάρμα = ανταποδοτική δικαιοσύνη), δηλαδή αν η ψυχή έχει κακοποιήσει κάποιον ή κάποιους από τους 10 Συμπαντικούς Νόμους που δημιουργούν Κάρμα, το οποίο πρέπει να εξοφληθεί.

 

3. Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στο σχέδιο της ψυχής μου;

Χρειάζονται μόνο το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (όπως έχει γραφτεί στο πιστοποιητικό γέννησης, ακόμα και αν υπάρχουν ορθογραφικά ή άλλα λάθη) και η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ (ό,τι έχει γραφτεί και όχι η αληθινή, αν υπάρχει διαφορά).

 

4. Τί περιέχει αυτό το σχέδιο;

Πολύ γενικά μπορώ να αναφέρω ότι περιέχει:

  • καρμικές υποχρεώσεις (αν υπάρχουν)
  • εφόδια και ικανότητες
  • αδυναμίες και ευαίσθητοι τομείς που πρέπει να προσέχει κάποιος και
  • όλα τα σημαντικά γεγονότα της ζωής ενός ατόμου

 

5. Πού υπάρχει η ελεύθερη βούληση, αν ερχόμαστε στη Γη τόσο κωδικοποιημένοι με συγκεκριμένους αριθμούς, για να εκτελέσουμε ένα τόσο συγκεκριμένο σχέδιο;

Η ελεύθερη βούληση υπάρχει στη χρησιμοποίηση της θετικής ή αρνητικής όψης των αριθμών μας. Οι προσωπικοί μας αριθμοί στα περισσότερα θέματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη χαμηλή τους δόνηση (αρνητικές ιδιότητες) ή στην υψηλή τους δόνηση (θετικές ιδιότητες).

 

6. Γιατί να το ξέρω αυτό το σχέδιο;

Η αυτογνωσία παίζει πρωτεύοντα ρόλο σε όλες τις εσωτερικές επιστήμες.

Η γνώση είναι πρόληψη και συμβάλλει στη δημιουργία του μέλλοντος μας.

Η άγνοια των προσωπικών μας αριθμών στα αντίστοιχα θέματα μας αφήνει δύο επιλογές:

  • μέσα από τα προβλήματα και τις δυσκολίες να καταλάβουμε ότι λειτουργούμε λάθος και με πόνο και κόπο να επιδιώξουμε να αλλάξουμε
  • να ζήσουμε τη ζωή μας σε χάος, έρμαιο των καταστάσεων

 

7. Αφού η Πυθαγόρεια Αριθμολογία βρίσκει τόσο σημαντικά πράγματα, γιατί δεν είναι γνωστή ανά τους αιώνες στον πολύ κόσμο;

Η μυστικιστική σπουδαιότητα των Αριθμών βρίσκεται μέσα στις εσωτερικές διδασκαλίες όλων των μεγάλων φιλοσοφιών και θρησκειών του κόσμου, αλλά δεν υπήρξε ποτέ προϊόν ευρείας κατανάλωσης.

Αυτό συνέβαινε για δύο λόγους:

α) η γνώση είναι δύναμη, και το σύστημα ελέγχου στη Γη δεν ήθελε ποτέ τους ανθρώπους ενδυναμωμένους και άρα δύσκολα ελεγχόμενους

β) ο ίδιος ο Πυθαγόρας έλεγε “ου τα πάντα τοις πάσι ρητά”, δηλαδή δεν λέγονται όλα σε όλους. Επειδή οι ψυχές στη Γη βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα εξέλιξης και συνειδητότητας η κάθε μία, η βαθύτερη μυστικιστική γνώση δεν δίνεται στον καθένα.

Δεν μιλάμε βέβαια για στοιχειώδεις γνώσεις που περιέχονται σε βιβλία που κυκλοφορούν, αλλά για την ειδική γνώση που μεταδίδεται ΜΟΝΟ από δάσκαλο σε μαθητή (αν ο μαθητής κριθεί κατάλληλος, μέσα από ειδικές δοκιμασίες).

Από την εποχή του Πυθαγόρα και μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα, η Αριθμολογία ήταν γνωστή μόνο σε πολύ συγκεκριμένους κύκλους μυημένων και αποτελούσε ένα είδος προνομίου για ελάχιστους ιερείς και σοφούς.

Στην εποχή όμως που ζούμε, έχουμε όλοι πρόσβαση στις πληροφορίες που παρέχει η ΙΕΡΗ αυτή ΓΝΩΣΗ.

  • Εμφανίσεις: 35103

Σοφά λόγια...

Μη εν πολλοίς ολίγα λέγε, αλλ' εν ολίγοις πολλά (να μην λες με πολλά λόγια λίγα πράγματα, αλλά με λίγα λόγια πολλά)
Πυθαγόρας
Αρχή πολιτείας απάσης νέων τροφά (θεμέλιο κάθε πολιτείας είναι η ανατροφή των νέων)
Πυθαγόρας