Συμπαντικοί Νόμοι

 

Στη νέα εποχή των μεγάλων αλλαγών που ζούμε τις τελευταίες δεκαετίες έχει αναπτυχθεί πολύ το κίνημα της πνευματικότητας, μέσα από το οποίο άνθρωποι αναζητούν και προτείνουν λύσεις για το πώς μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα τη ζωή μας στο γήινο πεδίο.

Όμως παρατηρούμε ότι αν και πολλοί άνθρωποι έχουν αρκετές γνώσεις και κατέχουν αρκετές μεθόδους πάνω σε αυτά τα θέματα, στην πράξη, όταν τους συμβαίνουν διάφορα γεγονότα μέσα στην καθημερινότητα τους, δρουν εντελώς αναποτελεσματικά και αντίθετα από τις πνευματικές γνώσεις που διαθέτουν.

 

Οπότε αναρωτιέσαι...

Πού πήγε τόση γνώση; Πού πήγε τόσος πχ Πλάτωνας κλπ; Γιατί οι άνθρωποι, παρ' όλες τις καλές προθέσεις τους, δεν καταφέρνουν να έχουν μία αποτελεσματική δράση που να τους βοηθάει να κατευθύνουν τη ζωή τους εκεί που επιθυμούν;

Οι κυριότεροι λόγοι είναι:

  • Οι γνώσεις και οι τεχνικές που μαθαίνουν μπαίνουν στη "βραχυχρόνια μνήμη" του εγκεφάλου και όταν συμβεί κάποιο γεγονός στη ζωή τους, αντιδρούν με βάση τις παλιές καταγραφές (συναισθήματα, πεποιθήσεις, παρανοήσεις, προκαταλήψεις, προσκολλήσεις, δεσμεύσεις κλπ) που υπάρχουν στη "μακροχρόνια μνήμη" του εγκεφάλου.
  • Η άγνοια των Συμπαντικών Νόμων, που σε πάρα πολλά θέματα είναι αντίθετοι από τους "ανθρώπινους", έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί στην κοινή αντίληψη και συνείδηση. Κάθε στιγμή της ζωής μας, σε κάθε τι (σκέψεις / λόγια / πράξεις) λειτουργούμε είτε εναρμονισμένα με τους Συμπαντικούς Νόμους, είτε αντίθετα προς αυτούς.

 

Για τους Συμπαντικούς Νόμους υπάρχουν αξιόλογα βιβλία (που δεν είναι και εντελώς εύκολο να εντοπιστούν και να αναγνωριστούν) που περιέχουν γενικές πληροφορίες, όμως κανένα βιβλίο δεν μας λέει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μέσα σε ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ μας πώς να δρούμε σε αρμονία με το Σύμπαν και έτσι να έλκουμε μόνο επιθυμητές καταστάσεις στη ζωή μας.

Στην ομάδα διδάσκονται:

  1. Εντελώς πρακτικοί τρόποι πώς να κάνουμε μετουσίωση του νοητικού μας πεδίου (σβήσιμο όλου του παλιού μας "λογισμικού" του εγκεφάλου, που μας εμποδίζει να προοδεύσουμε.)
  2. Ποιά είναι η κατάλληλη δράση για να είμαστε εναρμονισμένοι με το Σύμπαν σε κάθε στιγμή της ζωής μας και σε κάθε γεγονός, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα

 

Η διδασκαλία γίνεται μέσα από πρακτικά παραδείγματα από την καθημερινή ζωή μας ή άλλων προσώπων. Δίνονται πολύ συγκεκριμένοι και απλοί τρόποι για το πώς θα:

  • απελευθερωθούμε εντελώς από το παρελθόν (σπάζοντας τις ενεργειακές αλυσίδες που μας συνδέουν)
  • χειριστούμε οποιαδήποτε κατάσταση μέσα στο παρόν 24ωρο (σκέψεις / λόγια / πράξεις)
  • διαμορφώσουμε το μέλλον σε κάθε τί που επιδιώκουμε, με τελικό σκοπό την υλοποίηση της χαράς, της επιτυχίας και της ευημερίας στη ζωή μας ΤΩΡΑ, σύμφωνα με τις βαθύτερες επιταγές της ψυχής μας!!!

 

Η ομάδα υπάρχει:

  • σε φυσική μορφή όπου παραδίδονται σεμινάρια δύο φορές το μήνα,  σε προσυμφωνημενη μερα και ωρα που εξυπηρετει τους σμμετεχοντες και
  • σε  ηλεκτρονική μορφή στο Facebook.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έλθετε σε επαφή μαζί μου μέσω των στοιχείων που παρατίθενται στη φόρμα επικοινωνίας.

  • Εμφανίσεις: 25699