Αποτελεσματική διαχείριση έτους - προσωπικό αριθμολογικό ημερολόγιο

Δεν μπορώ να κάνω τις ημέρες μεγαλύτερες, γι' αυτό αγωνίζομαι να τις κάνω καλύτερες

Paul Theroux

Στο μεταβατικό ("κυοφορία" νέου έτους) μελετάμε την καλύτερη δυνατή διαχείριση των γεγονότων της ζωής μας κατά την μεταβατική περίοδο (1/10-7/1) και "στρώνουμε το χαλί" για το νέο έτος.

Τί γίνεται όμως όταν το νέο έτος γεννηθεί;

Πώς διαχειριζόμαστε τους προσωπικούς αριθμούς έτους, μήνα ημέρας και τις προσωπικές χροιές τους;

Οι αριθμοί αυτοί υπάρχουν στο λογισμικό μας και την ισχυρή επιρροή τους την υφιστάμεθα είτε τους γνωρίζουμε είτε όχι και με βάση αυτούς λειτουργούμε.

Σε αυτό το ερώτημα απαντά το προσωπικό αριθμολογικό ημερολόγιο.

Κάθε χρονιά και κάθε μήνα (και κάθε ημέρα) είμαστε στην επιρροή ενός διαφορετικού αριθμού. Ο αριθμός αυτός καθορίζει ποιές δραστηριότητες και ενασχολήσεις είναι κατάλληλες να γίνουν και ποιές όχι.

Αν εναρμονιζόμαστε με το ζητούμενο της ενέργειας του αριθμού του προσωπικού μας έτους και του προσωπικού μας μήνα, τότε οι επιδιώξεις μας έχουν ομαλή ροή και αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας. Αν άλλο είναι το ζητούμενο των προσωπικών μας αριθμών (σε έτος - μήνα - ημέρα) και άλλο επιδιώκουμε εμείς, τότε προκύπτουν αρκετά ανεπιθύμητα γεγονότα και τα πράγματα δεν προχωρούν προς τα εκεί που θέλουμε.

Η μελέτη του προσωπικού αριθμολογικού ημερολογίου περιλαμβάνει:

  • ανάλυση του προσωπικού αριθμού του τρέχοντος έτους
  • ανάλυση των προσωπικών αριθμών κάθε μήνα (12 μήνες)
  • ανάλυση των προσωπικών αριθμών κάθε ημέρας του έτους, τις κατάλληλες ημέρες για νέα ξεκινήματα και τις κατάλληλες ημέρες για συντονισμό με το σκοπό της ζωής μας
  • τις προσωπικές χροιές των ανωτέρω αριθμών, διότι η επιρροή των μεταβλητών αριθμών (προσωπικός αριθμός ημέρας - μήνα - έτους) ΔΕΝ είναι ΙΔΙΑ για όλους.
    Παίζει τεράστιο ρόλο η προσωπική μας χροιά, διότι ρυθμίζει τον τρόπο και το ζητούμενο του καθενός για να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από την αξιοποίηση αυτών των πληροφοριών

Μέσα από την προαιώνια και αλάνθαστη γλώσσα των αριθμών μπορούμε να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά και επιτυχημένα κάθε στιγμή της ζωής μας (στην κυριολεξία).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Για βαθύτερη και ουσιαστικότερη κατανόηση αυτών των πληροφοριών είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ το ενδιαφερόμενο άτομο να έχει κάνει πρώτα το δικό του Αριθμολογικό Πορτραίτο, διότι εκεί βρίσκονται οι ΑΙΤΙΕΣ για ό,τι συμβαίνει στην ζωή μας σε οποιονδήποτε τομέα.

  • Εμφανίσεις: 19670

Σοφά λόγια...

Ελεύθερον αδύνατον είναι τον πάθεσι δουλεύοντα και υπό παθών κρατούμενον (είναι αδύνατον να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά)
Πυθαγόρας
Εν οργή μήτε τι λέγειν μήτε πράσσειν
Πυθαγόρας