Προοπτικές ερωτικής σχέσης (συναριθμολογία για ζευγάρι, υπάρχον ή μελλοντικό)

 Ο έρωτας μπορεί να είναι το ωραιότερο όνειρο, αλλά και ο χειρότερος εφιάλτης

Γουίλιαμ Σαίξπηρ

Στην αρχή κάθε ερωτικής σχέσης όλα φαίνονται (ή έτσι θέλουμε να νομίζουμε) "ιδανικά".

Όμως η πραγματικότητα είναι κάτι που δεν αλλοιώνεται και στο τέλος είναι το μόνο που θα επικρατήσει στην σχέση, όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει.

Σε μία σχέση όμως καταναλώνουμε χρόνο, ενέργεια, συναισθήματα και σε κάποιες περιπτώσεις και χρήματα.

Οι προοπτικές κάθε σχέσης είναι όμως εντελώς προκαθορισμένες (όσο κι αν φαίνεται ... απίστευτο) από την αλληλεπίδραση των αριθμών των λογισμικών των δύο ατόμων. Αυτό δεν διαψεύδεται ποτέ!

Μέσα από εξονυχιστική ανάλυση 55 θεμάτων η συναριθμολογία δίνει ακριβείς και αλάνθαστες πληροφορίες για τις προοπτικές και το μέλλον της σχέσης (και για τον τρόπο σύνδεσης των ατόμων σε προηγούμενη ενσάρκωση).

Έτσι προστατεύουμε τον εαυτό μας από ταλαιπωρίες, συναισθηματικές πληγές και σπατάλη χρόνου και εαυτού στην περίπτωση που οι προοπτικές δεν είναι ευοίωνες, ή προσέχουμε τα "ευαίσθητα" σημεία της σχέσης αν οι προοπτικές είναι σχετικά καλές.

Μέσα από την προαιώνια και αλάνθαστη γλώσσα των αριθμών μπορούμε να ξεχωρίσουμε εγκαίρως το ωραίο όνειρο από τον εφιάλτη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Για βαθύτερη και ουσιαστικότερη κατανόηση αυτών των πληροφοριών είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ το ενδιαφερόμενο άτομο να έχει κάνει πρώτα το δικό του Αριθμολογικό Πορτραίτο, διότι εκεί βρίσκονται οι ΑΙΤΙΕΣ για ό,τι συμβαίνει στην ζωή μας σε οποιονδήποτε τομέα.

  • Εμφανίσεις: 45128

Σοφά λόγια...

Ελεύθερον αδύνατον είναι τον πάθεσι δουλεύοντα και υπό παθών κρατούμενον (είναι αδύνατον να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά)
Πυθαγόρας
Χρη σιγάν ή κρείσσονα σιγής λέγειν (πρέπει να σωπαίνεις ή να λες κάτι καλύτερο απο τη σιωπή)
Πυθαγόρας

Τελευταίες δημοσιεύσεις