Προοπτικές επιτυχίας επαγγελματικής συνεργασίας (επαγγελματική συναριθμολογία)

Αν όλοι κινούνται προς τα εμπρός συγχρονισμένα, τότε η επιτυχία έρχεται μόνη της.

Henry Ford

Σε μία επαγγελματική συνεργασία επενδύουμε πολύ περισσότερα από τα χρήματά μας.

Επενδύουμε όνειρα, φιλοδοξίες, επιθυμίες και βεβαίως ένα τεράστιο κομμάτι του χρόνου μας.

Όμως η πραγματικότητα αρκετές φορές ίσως είναι απογοητευτική, διότι το άλλο άτομο αποδεικνύεται στην πράξη ακατάλληλο, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε επαρκώς για την επίτευξη κοινών στόχων, είναι ανέντιμο, υστερόβουλο κλπ. Και τότε το κόστος είναι τεράστιο...

Οι προοπτικές όμως κάθε συνεργασίας είναι προκαθορισμένες μέσω της αλληλεπίδρασης των αριθμών των λογισμικών των δύο ατόμων σε βαθμό τεράστιας ακριβείας.

Η γνώση είναι πάντα δύναμη και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι και εξοικονόμηση χρήματος, ενέργειας, ταλαιπωρίας κλπ.

Οι δονήσεις των αριθμών επιτρέπουν (ευνοούν) ή δυσκολεύουν την επαγγελματική σχέση δύο ατόμων.

Μπορεί κάποιος να γνωρίζει από την αρχή αν μία επαγγελματική σχέση έχει καλές προοπτικές ή δυσάρεστα αποτελέσματα.

Φαίνεται αν μπορείς να εμπιστεύεσαι το συνέταιρο σου, αν υπάρχει κοινή επιχειρησιακή αντίληψη, αν τα άτομα που συμμετέχουν μπορούν να συντονιστούν για την επίτευξη κέρδους στην επιχείρηση, ποιός είναι κατάλληλος για να έχει τον πρώτο λόγο για το κοινό όφελος κλπ

Μέσα από την προαιώνια και αλάνθαστη γλώσσα των αριθμών μπορούμε να γνωρίζουμε έγκαιρα τί πρόκειται να μας προκύψει και να κάνουμε τις κατάλληλες για εμάς κινήσεις.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  1. Το επαγγελματικό κομμάτι της Αριθμολογίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και για τον εργοδότη, σε περίπτωση πρόσληψης υπαλλήλων (αν έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πολλούς).
  2. Για βαθύτερη και ουσιαστικότερη κατανόηση αυτών των πληροφοριών είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ το ενδιαφερόμενο άτομο να έχει κάνει πρώτα το δικό του Αριθμολογικό Πορτραίτο, διότι εκεί βρίσκονται οι ΑΙΤΙΕΣ για ό,τι συμβαίνει στην ζωή μας σε οποιονδήποτε τομέα.
  • Εμφανίσεις: 14362