Προοπτικές γάμου - διαζυγίου (συναριθμολογία για έγγαμο ζευγάρι)

Η αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον αλλά να βλέπουμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση

Αντουάν ντε Σαιν-Εξπερύ

 Ο γάμος έχει ήδη συμβεί.

Όμως όλοι οι έγγαμοι άνθρωποι διαπιστώνουν στην πορεία ότι η συνύπαρξη με την άλλη ψυχή δεν είναι και τόσο ... εύκολο, όσο μπορεί να νόμιζαν στην αρχή.

Υπήρχαν καταστάσεις και συμπεριφορές που μπορεί παλαιότερα να ήταν ανεκτές και τώρα να είναι δυσβάστακτες.

Έχει προοπτικές ο γάμος να διατηρηθεί, χωρίς να πιέζονται υπερβολικά οι συμμετέχουσες ψυχές, ή η κατάσταση δεν έχει καμμία πιθανότητα βελτίωσης;

Μέσα από “εξονυχιστική” ανάλυση 55 θεμάτων βρίσκουμε όλες τις προοπτικές για τη σχέση ενός ζευγαριού. Οι δονήσεις των αριθμών δύο ατόμων ή ταιριάζουν ή δεν ταιριάζουν.

  • Αν η σχέση είναι δύσκολο να διατηρηθεί, ενημερώνεται ο ενδιαφερόμενος για να ρυθμίσει την ενέργεια και το χρόνο που θα επενδύσει σ’ αυτή τη σχέση
  • Αν οι δονήσεις των αριθμών επιτρέπουν στη σχέση να διατηρηθεί (ακόμα και αν υπάρχουν δυσκολίες), γίνεται συμβουλευτική για εξομάλυνση των διαφωνιών και παράλληλα δίνονται λεπτομερείς πληροφορίες για αύξηση της αλληλοκατανόησης στο ζευγάρι και για το πώς μπορούν να βαδίσουν μαζί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η συναριθμολογία δίνει ακριβείς και αλάνθαστες πληροφορίες για το παρόν και το μέλλον μιάς σχέσης (και για τον τρόπο σύνδεσης των ατόμων στην προηγούμενη ενσάρκωση, είτε η σχέση είναι καρμική, είτε όχι).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Για βαθύτερη και ουσιαστικότερη κατανόηση αυτών των πληροφοριών είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ το ενδιαφερόμενο άτομο να έχει κάνει πρώτα το δικό του Αριθμολογικό Πορτραίτο, διότι εκεί βρίσκονται οι ΑΙΤΙΕΣ για ό,τι συμβαίνει στην ζωή μας σε οποιονδήποτε τομέα.

  • Εμφανίσεις: 6290