Σάββατο, 27 02, 2021

Μεταβατικό

 

Κάθε άνθρωπος, οργάνωση, επιχείρηση, κράτος κλπ επηρεάζεται από την ενέργεια των μόνιμων σταθερών αριθμών του, που βρίσκονται στο αριθμολογικό πορτραίτο και στο μαντικό του, αλλά και από την ενέργεια μεταβλητών αριθμών που αλλάζουν κάθε ημέρα, κάθε μήνα και κάθε έτος.

Ειδικά από 1 Οκτωβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου κάθε έτους ζούμε τη ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, που διαρκεί 99 ημέρες και κάνει τη μετάβαση από την ενέργεια του αριθμού του έτους που βρισκόμαστε στην ενέργεια του επόμενου έτους.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Ανακάτεμα ενεργειών, μπερδέματα, αλλαγές διάθεσης, χωρισμοί ή ενώσεις, διλήμματα, νέες ευκαιρίες, δυσκολία να επικεντρωθεί κάποιος στα ενδιαφέροντα του, ψευδαίσθηση σωστής δράσης, εξισορρόπηση.

Μέσα από ανάλυση 5 θεμάτων, βρίσκουμε τον καλύτερο για εμάς τρόπο να κάνουμε τη μετάβαση στο νέο έτος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μελέτη του μεταβατικού εμποδίου, γιατί από 1/10 έως 7/1 κάθε έτους είμαστε στην επιρροή ψυχολογικών καταστάσεων που μας βάζουν σε παραπλανητική δράση που μας φαίνεται εντελώς σωστή, ενώ είναι ψευδαίσθηση.

Το πώς βιώνει κανείς τη μεταβατική περίοδο επηρεάζει ΑΜΕΣΑ την αντιμετώπιση των συμβάντων του νέου έτους.

Δίνεται και διαλογισμός στις θετικές ιδιότητες του κατάλληλου για εμάς αριθμού, ώστε να εναρμονιστούμε καλύτερα και να προστατευτούμε κατά τη διάρκεια της μετάβασης.

Share
A- A A+
Powered by Friktoria