Προετοιμασία νέου έτους - μεταβατικό

Το να είσαι έτοιμος είναι η μισή νίκη

Θερβάντες

Κάθε χρονιά από 1 Οκτωβρίου έως και 7 Ιανουαρίου "κυοφορεί" μέσω γεγονότων το επόμενο έτος που θα "γεννηθεί". Τα γεγονότα των μηνών Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου και των ημερών 1-7 Ιανουαρίου έχουν ιδιαίτερο νόημα και είναι προμηνύματα για το νέο έτος. Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα μπερδεμένη ενεργειακά από αρχαιοτάτων χρόνων και επηρεάζει άτομα, επιχειρήσεις, οργανώσεις, κράτη κλπ.

Ο τρόπος που διαχειριζόμαστε τα θέματά μας αυτές τις 99 ημέρες (1/10-7/1) παίζει τεράστιο ρόλο για το πώς θα είναι το νέο έτος.

  • αν η στάση μας είναι η κατάλληλη για εμάς, "στρώνουμε" καλά το "χαλί" για το νέο έτος και θα έχουμε τα αντίστοιχα καλά αποτελέσματα.
  • αν εν αγνοία μας η στάση μας είναι ακατάλληλη για εμάς, οι επιπτώσεις θα φανούν στο νέο έτος και θα είναι από ενοχλητικές έως ... ιδιαίτερα δυσάρεστες

Το μεταβατικό είναι ένα ιδιαίτερο και πολύ απόκρυφο κομμάτι της Πυθαγόρειας Αριθμολογίας και μας δίνει την κατάλληλη εντελώς προσωπική συμβουλευτική, αφού περιέχει:

  • ανάλυση του προσωπικού αριθμού του νέου έτους
  • ερμηνεία των γεγονότων του Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου και των ημερών 1-7/1
  • την καταλληλότερη για εμάς στάση (μέσω των προσωπικών μας αριθμών) που χρειάζεται να κρατάμε για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, να αποφεύγουμε τις ανεπιθύμητες καταστάσεις και να βλέπουμε τις καλύτερες ευκαιρίες που υπάρχουν μέσα στο ενεργειακό ανακάτεμα της μεταβατικής περιόδου
  • ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μελέτη του μεταβατικού εμποδίου, γιατί από 1/10 έως 7/1 κάθε έτους είμαστε στην επιρροή ψυχολογικών καταστάσεων που μας βάζουν σε παραπλανητική δράση που μας φαίνεται εντελώς σωστή, ενώ είναι ψευδαίσθηση
  • τρόπο εξισορρόπησης όλων των καταστάσεων και αξιοποίησης όλων των ανωτέρω πληροφοριών σε πρακτικό επίπεδο
  • δίνεται και διαλογισμός στις θετικές ιδιότητες του κατάλληλου για εμάς αριθμού, ώστε να εναρμονιστούμε καλύτερα και να προστατευτούμε κατά τη διάρκεια της μετάβασης

Προορίζεται για πρακτική χρήση στην καθημερινότητα.

Μέσα από την προαιώνια και αλάνθαστη γλώσσα των αριθμών μπορούμε να διαχειριστούμε την "κυοφορία" και την "γέννηση" του νέου έτους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Για βαθύτερη και ουσιαστικότερη κατανόηση αυτών των πληροφοριών είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ το ενδιαφερόμενο άτομο να έχει κάνει πρώτα το δικό του Αριθμολογικό Πορτραίτο, διότι εκεί βρίσκονται οι ΑΙΤΙΕΣ για ό,τι συμβαίνει στην ζωή μας σε οποιονδήποτε τομέα.

  • Εμφανίσεις: 13356

Σοφά λόγια...

Μη εν πολλοίς ολίγα λέγε, αλλ' εν ολίγοις πολλά (να μην λες με πολλά λόγια λίγα πράγματα, αλλά με λίγα λόγια πολλά)
Πυθαγόρας
Χρη σιγάν ή κρείσσονα σιγής λέγειν (πρέπει να σωπαίνεις ή να λες κάτι καλύτερο απο τη σιωπή)
Πυθαγόρας