Μαντικό

 

Το ΙΕΡΟΤΕΡΟ κομμάτι της αριθμολογίας.

Σ’ αυτό μέσω μαντικών γραμμάτων και μαντικών αριθμών έχουμε πρόσβαση στο βαθύτερο βίωμα της ζωής ενός ατόμου από τη χρονολογία ενσάρκωσης του μέχρι τη χρονολογία της αποσάρκωσης του (η οποία βρίσκεται από την Αριθμολόγο, αλλά δεν λέγεται ποτέ).

Ιδιαίτερα χρήσιμο για πρόγνωση σε θέματα υγείας, οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις κλπ.

Δεν βρίσκονται μόνο τα γεγονότα, αλλά γίνεται και συμβουλευτική μέσω των μαντικών γραμμάτων για τη διαχείριση της κατάστασης σε ΦΥΣΙΚΟ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ επίπεδο.

Βασική προϋπόθεση για να γίνει το μαντικό ενός ατόμου είναι να έχει προηγηθεί το αριθμολογικό (ψυχολογικό) πορτραίτο του, γιατί οι μαντικοί αριθμοί έχουν διαφορετική ερμηνεία για κάθε άτομο ξεχωριστά, ανάλογα με την ψυχολογική του δομή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  1. Το μαντικό δίνεται ΜΟΝΟ στον ίδιο τον ενδιαφερόμενο ή σε γονείς για τα παιδιά τους μόνο, μέχρι την ενηλικίωση τους (οι γονείς παίρνουν χρήσιμες πληροφορίες για το βαθύτερο βίωμα των παιδικών - εφηβικών χρόνων των παιδιών τους, με ταυτόχρονη συμβουλευτική για το πώς να χειριστούν τα θέματα και να τα βοηθήσουν με τον καταλληλότερο τρόπο).
  2. Στο μαντικό ενός ατόμου δεν φαίνονται γεγονότα της ζωής κοντινών του ατόμων, αλλά μόνο οι επιπτώσεις των γεγονότων στο ίδιο το άτομο και ο τρόπος που τα βιώνει.
  3. Το μαντικό για το μέλλον είναι ωφέλιμο να το μελετάμε μόνο σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις ιδιαίτερα δυσάρεστων γεγονότων, που υπάρχει πραγματική ανάγκη να γνωρίζουμε την περαιτέρω εξέλιξη. Γενικά προγνωστικά έτσι κι αλλιώς συμπεριλαμβάνονται στο αριθμολογικό-ψυχολογικό πορτραίτο και είναι επαρκέστατα.
    Σε γενικές γραμμές η αναμονή μίας δυσκολίας στην ζωή ταλαιπωρεί την ψυχή περισσότερο από την ίδια την δυσκολία.
    Γι' αυτό είμαστε προσεκτικοί στην μελέτη αυτού του πολύ ιδιαίτερου μέρους της Πυθαγόρειας Αριθμολογίας.
  • Εμφανίσεις: 32301