Επιτυχής επιλογή ονόματος εταιρείας-προϊόντος (αριθμολογική εξέταση)

Nomen est omen (το όνομα είναι σημάδι)

Λατινικό ρητό

 

Το όνομα μιάς εταιρείας ή ενός προϊόντος έχει μεγαλύτερη σημασία απ' ό,τι πιθανόν φαίνεται.

Ένα όνομα επιλεγμένο αριθμολογικά μπορεί να περιέχει την δόνηση της ενέργειας αριθμών που συνδέονται με υλική επιτυχία, επέκταση και φήμη, ενώ άλλο όνομα μπορεί να συνδέεται με αποτυχία και φθίνουσα πορεία.

Η τελική επιτυχία εξαρτάται βεβαίως από πολλούς παράγοντες, διότι πρωταρχικό ρόλο παίζουν οι έμψυχοι δημιουργοί της εταιρείας ή του προϊόντος, αλλά το σωστά επιλεγμένο όνομα είναι μία ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΒΑΣΗ για την εξελικτική πορεία, ενώ ένα αποτυχημένο όνομα βάζει την βάση της αποτυχίας και δυσκολεύει την οποιαδήποτε εξέλιξη.

Γίνεται αριθμολογική ανάλυση για ονόματα προϊόντων που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην αγορά ή ονόματα εταιρειών που πρόκειται να συσταθούν.
Αν ο ενδιαφερόμενος έχει μία λίστα ονομάτων για το προϊόν του ή για τη μελλοντική εταιρεία του και δεν μπορεί να αποφασίσει, μπορεί να πάρει πολύτιμες πληροφορίες από την αριθμολογική ανάλυση των ονομάτων, ώστε να επιλέξει το πιό κερδοφόρο (μερικά ονόματα έχουν τέτοια ενεργειακή δόνηση που είναι καταδικασμένα να αποτύχουν, ενώ άλλα έχουν πολύ καλές προοπτικές).

Μέσα από την προαιώνια και αλάνθαστη γλώσσα των αριθμών μπορούμε να έχουμε εξασφαλισμένο τουλάχιστον ένα καλό ξεκίνημα!

 

  • Εμφανίσεις: 4884