Ποια είναι η Κωνσταντίνα Διαμαντοπούλου

Η Κωνσταντίνα Διαμαντοπούλου έχει αποφοιτήσει από το Μαθηματικό Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολήθηκε επί σειρά ετών με τη διδασκαλία των Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, από την οποία αποκόμισε μεγάλη διδακτική εμπειρία στη μετάδοση της γνώσης που κατείχε, καθώς και πολύτιμες πληροφορίες για την κατανόηση της ανθρώπινης φύσης μέσα από την επαφή της με τα παιδιά.

 

Αργότερα σπούδασε για 3 έτη Πυθαγόρεια Αριθμολογία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της μυήθηκε στη βαθύτερη μυστικιστική γνώση των Αριθμών, στην οποία και αρίστευσε.

Έχει δώσει σειρά δωρεάν διαλέξεων με αντικείμενο την Πυθαγόρεια Αριθμολογία σε αντίστοιχους χώρους όπου έχει προσκληθεί.

 

Επίσης, παρακολούθησε για 4 έτη σεμινάρια σε ομάδα πάνω στη γνώση των Συμπαντικών Νόμων και πώς αυτοί επηρεάζουν εμάς, τους γύρω μας και τις σχέσεις μας με τους άλλους στην καθημερινότητα μας. Οι Συμπαντικοί Νόμοι είναι ένα θαυμάσιο σύστημα εξειδικευμένης γνώσης που ασχολείται με τη ΓΕΙΩΣΗ και ΕΦΑΡΜΟΓΗ της Πνευματικότητας στην πράξη.

 

Συνδυάζοντας τις γνώσεις της στην Πυθαγόρεια Αριθμολογία με υπόβαθρο τις γνώσεις της στους Συμπαντικούς Νόμους και με εργαλείο τη μεταδοτική ικανότητα που έχει αποκτήσει από την πολυετή διδασκαλία των Μαθηματικών, προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο το καλύτερο δυνατό σε ό,τι από αυτά τον προσελκύει.

  • Εμφανίσεις: 40509

Σοφά λόγια...

Αρχή πολιτείας απάσης νέων τροφά (θεμέλιο κάθε πολιτείας είναι η ανατροφή των νέων)
Πυθαγόρας
Χρη σιγάν ή κρείσσονα σιγής λέγειν (πρέπει να σωπαίνεις ή να λες κάτι καλύτερο απο τη σιωπή)
Πυθαγόρας