Σάββατο, 27 02, 2021

Συν-αριθμολογία για ζευγάρι

 

Μέσα από “εξονυχιστική” ανάλυση 55 θεμάτων βρίσκουμε όλες τις προοπτικές για τη σχέση ενός ζευγαριού. Οι δονήσεις των αριθμών δύο ατόμων ή ταιριάζουν ή δεν ταιριάζουν.

 

  • Αν η σχέση είναι δύσκολο να διατηρηθεί, ενημερώνεται ο ενδιαφερόμενος για να ρυθμίσει την ενέργεια και το χρόνο που θα επενδύσει σ’ αυτή τη σχέση

  • Αν οι δονήσεις των αριθμών επιτρέπουν στη σχέση να διατηρηθεί (ακόμα και αν υπάρχουν δυσκολίες), γίνεται συμβουλευτική για εξομάλυνση των διαφωνιών και παράλληλα δίνονται λεπτομερείς πληροφορίες για αύξηση της αλληλοκατανόησης στο ζευγάρι και για το πώς μπορούν να βαδίσουν μαζί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η συναριθμολογία δίνει ακριβείς και αλάνθαστες πληροφορίες για το παρόν και το μέλλον μιάς σχέσης (και για τον τρόπο σύνδεσης των ατόμων στην προηγούμενη ενσάρκωση, είτε η σχέση είναι καρμική, είτε όχι).

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
Για βαθύτερη όμως και ουσιαστικότερη κατανόηση αυτών των πληροφοριών ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ  το ενδιαφερόμενο άτομο να έχει κάνει πρώτα το δικό του Αριθμολογικό Πορτραίτο, διότι εκεί βρίσκονται οι ΑΙΤΙΕΣ που ρυθμίζουν ποιά άτομα θα έλξει στη ζωή του και γιατί.

Share
A- A A+
Powered by Friktoria