Σάββατο, 27 02, 2021

Συν-αριθμολογία για συνεταιρισμό (επαγγελματικό)

 

Οι δονήσεις των αριθμών επιτρέπουν (ευνοούν) ή δυσκολεύουν την επαγγελματική σχέση δύο ατόμων.

Μπορεί κάποιος να γνωρίζει από την αρχή αν μία επαγγελματική σχέση έχει καλές προοπτικές ή δυσάρεστα αποτελέσματα.

Φαίνεται αν μπορείς να εμπιστεύεσαι το συνέταιρο σου, αν υπάρχει κοινή επιχειρησιακή αντίληψη, αν τα άτομα που συμμετέχουν μπορούν να συντονιστούν για την επίτευξη κέρδους στην επιχείρηση, ποιός είναι κατάλληλος για να έχει τον πρώτο λόγο για το κοινό όφελος κλπ

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  1. Γίνεται αριθμολογική ανάλυση για ονόματα προϊόντων που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην αγορά ή ονόματα εταιρειών που πρόκειται να συσταθούν.
    
Αν ο ενδιαφερόμενος έχει μία λίστα ονομάτων για το προϊόν του ή για τη μελλοντική εταιρεία του και δεν μπορεί να αποφασίσει, μπορεί να πάρει πολύτιμες πληροφορίες από την αριθμολογική ανάλυση των ονομάτων, ώστε να επιλέξει το πιό κερδοφόρο (μερικά ονόματα έχουν τέτοια ενεργειακή δόνηση που είναι καταδικασμένα να αποτύχουν, ενώ άλλα έχουν πολύ καλές προοπτικές).

  2. Το επαγγελματικό κομμάτι της Αριθμολογίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και για τον εργοδότη, σε περίπτωση πρόσληψης υπαλλήλων (αν έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πολλούς).
  3. Για βαθυτερη και ουσιαστικοτερη κατανοηση αυτων των πληροφοριων ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ το ενδιαφερομενο ατομο να εχει κανει πρωτα το δικο του Αριθμολογικο Πορτραιτο, διοτι εκει βρισκονται οι ΑΙΤΙΕΣ για ο,τι συμβαινει στην ζωη μας σε οποιονδηποτε τομεα.
Share
A- A A+
Powered by Friktoria