Αριθμολογια: Το αρχικο λογισμικο της ψυχης και οι ηλεκτρονικοι υπολογιστες

Η ανθρωπινη υπαρξη εχει παρα πολλες ομοιοτητες με ενα απο τα πιο προσφατα δημιουργηματα της, τον ηλεκτρονικο υπολογιστη. Η τεχνολογια...εμπνεεται απο τις δυνατοτητες του ανθρωπινου σωματος και την πορεια της ψυχης κατα τη διαδικασια των μετενσαρκωσεων.

Η ψυχη πριν την ενσαρκωση της στο γηινο πεδιο φτιαχνει το σχεδιο της παρουσας ζωης με τη βοηθεια των οδηγων της (τρεις μοιρες κλπ).

Για την κατασκευη αυτου του σχεδιου λαμβανονται υπ΄οψη: τα μαθηματα που εχει ηδη μαθει, τα μαθηματα που επιλεγει να μαθει και οι καρμικες υποχρεωσεις που χρειαζεται να εξοφλησει (αν υπαρχουν).

Στη διαρκεια της ενσαρκωσης καλειται, με τα εφοδια που εχει, να διαχειριστει τις αδυναμιες της και να κανει το καλυτερο που μπορει για να εξελιχθει.

Πυρηνας - περιφερεια ψυχης και εγκεφαλος

Η ψυχη αποτελειται απο τον πυρηνα και την περιφερεια. Ο ανθρωπινος εγκεφαλος συνδεεται αμεσα με την περιφερεια της ψυχης, αλλα οχι με τον πυρηνα της.

Ο πυρηνας περιεχει τις βιωμενες εμπειριες και τις Συμπαντικες Αληθειες που εχουν αποκρυσταλλωθει στην ψυχη στην πορεια των μετενσαρκωσεων. Ο πυρηνας στελνει τις βιωμενες πληροφοριες στην περιφερεια και η περιφερεια τροφοδοτει τον εγκεφαλο με τον αντιστοιχο τροπο δρασης. Ισχυει και το αντιστροφο, δηλ. ο εγκεφολος προσλαμβανει τις πληροφοριες απο το περιβαλλον, τις στελνει στην περιφερεια της ψυχης και μονο αν γινουν βιωμα πηγαινουν στον πυρηνα και μενουν μονιμα εκει.

Αρα ο,τι γνωση εχουμε θεωρητικα πχ. απο διαβασμα βιβλιων, παρακολουθηση σεμιναριων, διαλεξεων κλπ. πηγαινει στην περιφερεια της ψυχης και ΜΟΝΟ αν γινει βιωμα θα παει στον πυρηνα της για να διατηρηθει, αλλιως θα χαθει χωρις να εχει καποια ουσιαστικη αξια.

Τι σχεση εχουν ολα αυτα με τον ηλεκτρονικο υπολογιστη;

Το ανοιγμα του υπολογιστη αντιστοιχει στη γεννηση του φυσικου μας σωματος (εναρξη ενσαρκωσης) και το κλεισιμο με την αποσαρκωση (ληξη ενσαρκωσης). Ενας ηλεκτρονικος υπολογιστης αποτελειται απο:

 

Α ) Υλισμικο μερος: η "γηινη" πλευρα του υπολογιστη, που περιλαμβανει:

1 ) το σκληρο δισκο, που περιεχει τα στοιχεια της μονιμης μνημης του, τα οποια συγκρατει και μετα το κλεισιμο του υπολογιστη. Ειναι σαν μια βιβλιοθηκη.

Ο σκληρος δισκος αντιστοιχει στον πυρηνα της ψυχης, δηλ. το τμημα της που περιεχει το αποσταγμα των εμπειριων των προηγουμενων ενσαρκωσεων. Παραμενει μονιμα και εξελισσεται απο ενσαρκωση σε ενσαρκωση χωρις να χανει τα δεδομενα του ποτε.

2 ) τη βραχυχρονια μνημη (μνημη RAM), που τα δεδομενα της χανονται με το σβησιμο του υπολογιστη. Ειναι σαν ενα γραφειο εργασιας οπου μπορουμε να εχουμε διαφορα βιβλια ανοικτα για γρηγορη προσπελαση.

Η μνημη RAM αντιστοιχει στην περιφερεια της ψυχης. Εκει συγκεντρωνονται ολες οι πληροφοριες απο τον εγκεφαλο οι οποιες ειναι υπο επεξεργασια και αν βιωθουν επαρκως, θα αποθηκευθουν μονιμα. Αλλιως, χανονται μετα την αποσαρκωση.

3 ) τον επεξεργαστη (CPU) που επεξεργαζεται ο,τι δεδομενα του δωσουμε, στοιχειωδη ή ανωτερα.

Ο επεξεργαστης αντιστοιχει στον ανθρωπινο εγκεφαλο, που συμμετεχει στη δημιουργια του νοητικου μας σωματος. Επεξεργαζεται τα δεδομενα που λαμβανουμε απο τις αισθησεις μας και διαμορφωνει τις εμπειριες της ενσαρκωσης.

4 ) τα περιφερειακα εισοδου δεδομενων: πληκτρολογιο, ποντικι, καμερα 

Τα περιφερειακα αντιστοιχουν σε ολα τα οργανα με τα οποια λαμβανουμε δεδομενα απο το περιβαλλον (ακοη, οσφρηση, αφη, οραση, γευση).

5 ) την οθονη

Η οθονη (τα ηχεια και ο,τι αναλογο) αντιστοιχει σε οποιοδηποτε μεσο χρησιμοποιουμε για αυτοεκφραση. Ειναι οι τροποι που χρησιμοποιουμε για να δωσουμε πληροφοριες στους αλλους για το τι συμβαινει μεσα μας. Πιο συγκεκριμενα, η οθονη αντιστοιχει στο προσωπο μας, το οποιο δειχνει με μεγαλη ακριβεια το ... σεναριο που παιζεται μεσα μας.

6 ) Το τροφοδοτικο δηλ. ο,τι χρειαζεται για την τροφοδοσια του υπολογιστη με ηλεκτρικη ενεργεια.

Το τροφοδοτικο αντιστοιχει στη Συμπαντικη Ενεργεια ζωτικοτητας, που παιρνουμε απο τη φυση για να διατηρηθει στη ζωη το ανθρωπινο σωμα μας. Ειμαστε διαχειριστες αυτης της ενεργειας και καλουμαστε να κανουμε την καλυτερη δυνατη χρηση, διοτι η κακη χρηση ζωτικοτητας δημιουργει σοβαρα απροβλεπτα ανεπιθυμητα γεγονοτα.

7 ) το υλισμικο δικτυου (WiFi ή Ethernet) : κανει συνδεση του υπολογιστη με αλλους υπολογιστες (τοπικο δικτυο ή και το παγκοσμιο διαδικτυο)

Ειναι η δυναμη που συνδεει καθε ον με ολα τα υπολοιπα και δημιουργει ενα αορατο δικτυο μεταξυ μας. Ειναι αυτο που μας συνδεει με ολη την πλαση και εν τελει με τη Συμπαντικη Διανοια (Νοημοσυνη) που αντιστοιχει στο παγκοσμιο διαδικτυο.

 

Β )  Λογισμικο του υπολογιστη: η πιο  "λεπτη" φυση του υπολογιστη

Πανω απο το υλισμικο υπαρχει το λογισμικο του υπολογιστη, δηλ. ολη η νοημοσυνη η οποια καθιστα αυτο το υλικο κατασκευασμα λειτουργικο και του δινει σκοπο υπαρξης και μια χρησιμοτητα. Το λογισμικο αποτελειται απο:

1 ) το λειτουργικο συστημα (Mac, Windows, Linux κλπ.) Ειναι η βασικη υποδομη λογισμικου που καθιστα εναν υπολογιστη πρακτικα χρησιμοποιησιμο. Πανω σε αυτη την υποδομη μπορουν να εγκατασταθουν και να τρεξουν τα διαφορα προγραμματα χρηστη.

Το λειτουργικο συστημα αντιστοιχει στον πυρηνα της ψυχης και το Σχεδιο της Ψυχης μαζι. Ειναι ολο το "λογισμικο" με το οποιο ενσαρκωνομαστε και καλουμαστε να εξελιξουμε σε καθε ενσαρκωση μας. Το Σχεδιο της Ψυχης μας περιεχει συνοπτικα:

α ) Ολες τις πληροφοριες του Αριθμολογικου Πορτραιτου μας (55 θεματα μεσα απο τα οποια βλεπουμε ολα τα εφοδια, τις αδυναμιες, τις τασεις, το σκοπο της ενσαρκωσης μας, τις καρμικες υποχρεωσεις και ... πολλα αλλα).

β ) το μαντικο μας, δηλ. το πως βιωνει στην πραξη η ψυχη τις εμπειριες της και τι εμπειριες ειναι προκαθορισμενο να βιωθουν.

γ ) τα 9 μεταβατικα, δηλ. με ποιο τροπο καλειται το ατομο να διαχειριστει το ενεργειακο "ανακατεμα" των αριθμων απο 1 Οκτωβριου εως 7 Ιανουαριου καθε ετους (μεταβατικη περιοδος).

δ ) τα 9 Προσωπικα Αριθμολογικα Ημερολογια, στα οποια βλεπουμε την προσωπικη ενεργειακη επιρροη των αριθμων μας καθε ημερα, καθε μηνα, καθε ετος και εναρμονιζουμε καταλληλα τις κινησεις μας για επιτυχημενη δραση.

Οταν εχει καποιος αυτες τις πληροφοριες, ειναι ουσιαστικα σαν να εχει τυπωμενη μια λιστα με ολες τις ρυθμισεις του λειτουργικου του συστηματος.

2 ) Τα προγραμματα χρηστη (πχ. word, excel, firefox κλπ ). Ειναι διαφορες εφαρμογες που ο χρηστης μπορει να εγκαταστησει στον υπολογιστη του και  αναλογα με τις επιθυμιες του να τις χρησιμοποιησει. Τα προγραμματα χρηστη περιμενουν να βρουν ενα λειτουργικο συστημα "απο κατω" τους, για να διαχειριστει τις βασικες εντολες που θα του δωσουν.

Τα προγραμματα χρηστη αντιστοιχουν στους διαφορους ρολους που καλουμαστε να παιξουμε κατα την ενσαρκωση μας, απο τους πιο απλους (αθλουμενος, ψυχαγωγουμενος κλπ) εως τους πιο συνθετους (εργαζομενος, πατερας, μητερα, συζυγος κλπ). Αναλογα με τις παραμετρους του λειτουργικου μας συστηματος (δεδομενα Αριθμολογικου πορτραιτου), καποια απο αυτα λειτουργουν πιο ευρυθμα και αλλα λιγοτερο ομαλα.

Σε ολο αυτο το συστημα ο χρηστης του υπολογιστη αντιστοιχει στο συνειδητο μερος μας, το οποιο επιλεγει ποιο προγραμμα θα χρησιμοποιησει και σε τι θα εστιασει την προσοχη του καθε στιγμη. 

Ο υπνος του υπολογιστη γινεται για εξοικονομηση ενεργειας, οταν ο υπολογιστης δεν χρησιμοποιειται.

Αντιστοιχα το ανθρωπινο σωμα κοιμαται για να εξοικονομησει ενεργεια, οταν δεν ειναι σε εγρηγορση με το συνειδητο μερος του.

 

Δημιουργια αντιπεπονθοτος (καρμα)

Οποιαδηποτε κακοποιηση προγραμματος (ή και του ιδιου του υπολογιστη) κατα τη χρηση δημιουργει δυσλειτουργιες και φθειρει τα δεδομενα του υπολογιστη. Αυτα μπορουν να διορθωθουν κατα τη λειτουργια του υπολογιστη και αν δεν συμβει αυτο, θα τα βρει μπροστα του ο χρηστης στην επομενη εκκινηση του υπολογιστη του.

Αντιστοιχα, αν ο ανθρωπος κατα τη διαρκεια της ενσαρκωσης κακοποιησει καποιον ή καποιους απο τους 10 Συμπαντικους Νομους που δημιουργουν Καρμα και δεν διευθετηθει αυτο στην παρουσα ζωη, θα ξεκινησει την επομενη ενσαρκωση με επιπλεον θεματα που καλειται να επιλυσει λογω Καρμικων Υποχρεωσεων. Να σημειωθει οτι αυτο δεν αποτελει ... τιμωρια (διοτι στο Συμπαν δεν υπαρχει κατι τετοιο), αλλα ειναι αναποφευκτο κομματι της εξελιξης μας, διοτι πως θα μαθουμε να χρησιμοποιουμε τον υπολογιστη σωστα αν δεν "καταστρεψουμε" και κανενα αρχειο;

 

Κατα την πρωτη ενσαρκωση στην εξελικτικη βαθμιδα του ανθρωπου γινεται η αρχικη "εγκατασταση" του βασικου λειτουργικου συστηματος, που μας επιτρεπει να λειτουργουμε ως ανθρωπινο ον, και του αρχικου σχεδιου ψυχης.

Στη συνεχεια, σε καθε ενσαρκωση πανω σε αυτο το βασικο λειτουργικο συστημα "εγκαθισταται" και το λειτουργικο της τρεχουσας ενσαρκωσης με το Σχεδιο Ψυχης της παρουσας ζωης. Αυτο συμβαινει οταν το εμβρυο δωσει την πρωτη πολυ δυνατη κλωτσια στην κοιλια της μητερας του (μια διαδικασια που οι αρχαιοι Ελληνες ελεγαν το ζωντανεμα).

Μολις αποφασιστει αυτο, η ψυχη σε συνεργασια με τη Συμπαντικη Διανοια επιλεγει τις παραμετρους της ενσαρκωσης που πρεπει να καλυφθουν για να υλοποιηθουν τα προκαθορισμενα μαθηματα επιτυχως πχ. γονεις, χωρα γεννησης, περιβαλλον, ονομα νεογνου, ημερομηνια γεννησης, κλπ (να σημειωθει οτι το ονομα του παιδιου ειναι επελεγμενο πριν την ενσαρκωση απο τη ψυχη και οι γονεις ... νομιζουν οτι το επιλεγουν αυτοι).

Στην πορεια της ενσαρκωσης μας ζουμε κυριολεκτικα "παιρνοντας εντολες" απο αυτο το λογισμικο με το Σχεδιο Ψυχης που μας εχει τοποθετηθει κατα το ζωντανεμα (ειναι κωδικωποιημενο με αριθμους, που ειναι η μονη γλωσσα κωδικοποιησης στο Συμπαν).

Η ευλογη ερωτηση 

Που ειναι η ελευθερη βουληση στη διαρκεια της ενσαρκωσης, αφου ερχομαστε με ετοιμο λογισμικο;

Η απαντηση ειναι οτι η ψυχη πριν την ενσαρκωση εχει μεγαλυτερο ποσοστο ελευθερης βουλησης οταν καταστρωνει το σχεδιο της και μικροτερο ποσοστο κατα τη διαρκεια της ενσαρκωσης.

Στην παρουσα ζωη υπαρχει ελευθερη βουληση στο αν θα χρησιμοποιησουμε τη θετικη ή αρνητικη οψη των αριθμων που αντιστοιχουν στο προσωπικο μας λογισμικο (το προγραμμα περιεχει τα χαρακτηριστικα του κατωτερου και του ανωτερο εαυτου μας), αλλα δεν εχουμε καμια ελευθερη βουληση να λειτουργησουμε σαν να ειχαμε αλλους αριθμους. Αν συνεβαινε αυτο θα ηταν σαν να βαζαμε ενα προγραμμα στον υπολογιστη και να περιμεναμε να βγαλει αποτελεσματα σαν να του ειχαμε βαλει αλλο προγραμμα, κατι εντελως παραλογο.

Καλουμαστε λοιπον ολοι να γινουμε το καλυτερο που περιεχει το "λογισμικο" της τρεχουσας ενσαρκωσης (το προσωπικο μας καλυτερο και οχι σε συγκριση με το καλυτερο των αλλων που εχουν αλλα "προγραμματα"). Η συγκριση με τα προγραμματα των αλλων ειναι μια απο τις μεγαλυτερες ... ανοησιες του γηινου πεδιου. Εμεις ειμαστε εδω για να εκπληρωσουμε το δικο μας σχεδιο και να ζησουμε τη ΔΙΚΗ μας ΖΩΗ!

 

Το παρον αρθρο γραφτηκε με την πολυτιμη βοηθεια  ( στο τεχνικο μερος και οχι μονο ) του εξαιρετου συνεργατη - προγραμματιστη-αναλυτη ηλεκτρονικων υπολογιστων - μαθητη του προχωρημενου τμηματος της ομαδας Συμπαντικων Νομων Τριανταφυλλου Καραγιαννη, τον οποιο ευχαριστω ιδιαιτερως!

 

 

 

 

  • Εμφανίσεις: 23781

Σοφά λόγια...

Μη εν πολλοίς ολίγα λέγε, αλλ' εν ολίγοις πολλά (να μην λες με πολλά λόγια λίγα πράγματα, αλλά με λίγα λόγια πολλά)
Πυθαγόρας
Πάντα κατ’ αριθμόν γίγνονται
Πυθαγόρας