Καρμικές σχέσεις: αλήθειες και παραπλανήσεις

 

Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι καρμική σχέση μπορεί να συνδέει δύο άτομα που βρίσκονται σε οποιαδήποτε μορφή σχέσης: γονείς - παιδιά, αδέλφια, συγγενείς, εραστές (εντός ή εκτός γάμου), φίλοι, επαγγελματικές συνεργασίες κλπ

1) Τί σημαίνει καρμική σχέση;

Δύο ψυχές έχουν καρμική σχέση αν έχουν ξαναζήσει μαζί σε άλλη ενσάρκωση με κάποια μορφή σύνδεσης και έχουν προσχεδιάσει την επαφή τους εδώ πάνω στη Γη.

Οι κύριοι λόγοι που ξανασυναντιούνται και σχετίζονται είναι:

επίλυση κάποιας δυσαρμονίας που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους σε προηγούμενη ενσάρκωση

ή

αλληλοβοήθεια, δηλαδή η μία ψυχή έχει διαλέξει να βοηθάει την άλλη για να μπορέσει να επιτύχει την ολοκλήρωση ενός ειδικού σκοπού.

Βέβαια, σε ένα βαθύτερο επίπεδο, ακόμα και αν η σχέση είναι δυσαρμονική, πάντα η μία ψυχή βοηθάει την άλλη στην εξέλιξη της (απλώς ο τρόπος δεν φαίνεται και τόσο ευχάριστος).

2) Οι σχέσεις των ατόμων μέσα στο ίδιο οικογενειακό περιβάλλον είναι πάντα καρμικές;

Όχι υποχρεωτικά.

Συνήθως τα άτομα που έχουν ενσαρκωθεί στο ίδιο οικογενειακό περιβάλλον συνδέονται με καρμικές σχέσεις, αλλά μπορεί να είναι και ψυχές που επέλεξαν να ενσαρκωθούν μαζί γιατί αυτό υπηρετεί την εξέλιξη τους, χωρίς να υπάρχει καρμικός συνδεσμός.

Ειδικά τα αδέλφια μπορεί να είναι ψυχές που απλώς επέλεξαν τους ίδιους γονείς για να ενσαρκωθούν, χωρίς να υπάρχει καρμική σχέση μεταξύ τους (μπορεί όμως και να υπάρχει).

Οι περισσότερες σχέσεις όμως μεταξύ των γονέων ή γονέων - παιδιών είναι καρμικές (στατιστικά).

3) Με το σύντροφο μου έχω σίγουρα καρμική σχέση;

Όχι υποχρεωτικά.

Μπορεί δύο άνθρωποι να γίνουν ζευγάρι, γιατί επιλέγουν ως ψυχές να μοιραστούν κάποιες εμπειρίες και μαθήματα που θα βοηθήσουν την εξέλιξη της συνειδητότητας τους, χωρίς να υπάρχει σίγουρα καρμική σχέση.

Αυτό δεν μειώνει την αξία της ένωσης (ίσως να την κάνει και πιο εύκολη).

Υπάρχουν όμως και ερωτικές σχέσεις που δημιουργούνται ως επιλογή της προσωπικότητας (του επίκτητου μέρους μας σ' αυτή την ενσάρκωση), που δεν έχουν τίποτα ωφέλιμο να προσφέρουν.

Η συναριθμολογία για ζευγάρι προσφέρει ακριβή απάντηση για το είδος και το λόγο ύπαρξης της σχέσης.

4) Οι καρμικές σχέσεις είναι πάντα δύσκολες;

α) Αν τα άτομα εκτός από την καρμική σχέση που τα συνδέει έχουν και κοινή καρμική υποχρέωση (κακοποίηση Συμπαντικού Νόμου που δημιουργεί κάρμα), τότε η καρμική σχέση έχει πολλές δυσαρμονίες, γιατί πρέπει να εξοφλήσουν το κοινό κάρμα που έχουν δημιουργήσει.

Διευκρίνιση: άλλο καρμική σχέση και άλλο καρμική υποχρέωση (για το τί είναι καρμική υποχρέωση βλέπε Ο Νόμος του Αντιπεπονθότος (κάρμα) και η πρακτική επιρροή του στη ζωή μας και Ενδείξεις καρμικής υποχρέωσης σε παιδιά και ενήλικες).

Αλλά και κοινό κάρμα να μην υπάρχει, οι καρμικές σχέσεις έχουν δύσκολες επιπλοκές και η συνύπαρξη των ατόμων συνοδεύεται από πολλές εξάρσεις και σκαμπανεβάσματα.

Αυτό συναντάται συχνά σε ερωτικές σχέσεις (ζευγάρια), σχέσεις γονέων - παιδιών, σχέσεις αδελφών ή συγγενών.

β) καρμικές σχέσεις που γίνονται για να βοηθάει το ένα άτομο το άλλο είναι πιο εύκολες και συναντώνται συνήθως μεταξύ φίλων και λιγότερο συχνά σε επαγγελματικές σχέσεις (χωρίς να αποκλείονται και τα ζευγάρια).

5) Οι καρμικές σχέσεις είναι υποχρεωτικό να κρατήσουν για πάντα;

ΟΧΙ

Αν η καρμική σχέση υπάρχει για επίλυση δυσαρμονίας, δεν είναι υποχρεωτικό να τη σέρνουμε σε όλη την ενσάρκωση.

Όταν τα άτομα έχουν δώσει το ένα στο άλλο τα μαθήματα για τα οποία συναντήθηκαν, τότε η σχέση λήγει.

Είναι μάλιστα καλό να μην επιμηκύνονται δύσκολες σχέσεις (που είναι καρμικές) λόγω προσκόλλησης, αλλά να τελειώνουν όταν τουλάχιστον το ένα από τα δύο άτομα έχει την ωριμότητα να αντιληφθεί ότι αυτός ο κύκλος έχει κλείσει.

Αν η καρμική σχέση υπάρχει για να αλληλοβοηθούνται τα άτομα (πχ φιλίες), τότε μπορεί να κρατήσει για όλη τη ζωή.

6) Μπορεί να βρεθεί σίγουρα αν έχω καρμική σχέση με κάποιο άτομο του περιβάλλοντος μου;

ΝΑΙ

Στην Πυθαγόρεια Αριθμολογία οι καρμικές σχέσεις βρίσκονται κωδικοποιημένες μέσα σε συγκεκριμένους αριθμούς και σε συγκεκριμένα θέματα της συναριθμολογίας των δύο ατόμων (δεν είναι κάτι αόριστο που εικάζουμε ότι υπάρχει).

7) Σε τί βοηθάει να ξέρω αν έχω καρμική σχέση με κάποιο άτομο του περιβάλλοντος μου;

α) Θα καταλάβω ανεξήγητες συμπεριφορές ατόμων με τα οποία έχω καρμική σχέση πχ

  • εχθρότητα και μεγάλη δυσαρμονία σε σχέσεις γονέων - παιδιών
  • παράξενη έλξη - απώθηση, επαναλαμβανόμενοι καυγάδες σε ένα ζευγάρι, δυσκολία στο να χωρίσουν ενώ δεν μπορούν να συνυπάρξουν κλπ
  • δυσκολίες με συγγενείς
  • αποτυχημένες επαγγελματικές συνεργασίες
  • κλπ

β) Με τη βοήθεια συγκεκριμένων αριθμών που συνδέουν τα άτομα σε καρμική σχέση, μπορεί να βρεθεί η ακριβής αιτία της δυσαρμονίας και το ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ απ' όλα, να προταθεί ο τρόπος επίλυσης της και να διευκολυνθεί η ομαλή πορεία της σχέσης ή η διακοπή της (αν είναι απαραίτητο και εφικτό).

 

Κάντε κλικ εδώ για να βρείτε μόνοι σας δωρεάν αν έχετε καρμική σχέση ή και κοινή καρμική υποχρέωση με οποιοδήποτε άτομο του περιβάλλοντος σας >>

  • Εμφανίσεις: 146938

Σοφά λόγια...

Πάντα κατ’ αριθμόν γίγνονται
Πυθαγόρας
Μη φορείν στενόν δακτύλιον (μη δυσκολεύεις τη ζωή σου)
Πυθαγόρας